Korting op alle fietsen en gratis kettingslot bij aanschaf van een e-bike via Fietsvoordeelshop.nl
Bewegen

Korting op alle fietsen en gratis kettingslot bij aanschaf van een e-bike via Fietsvoordeelshop.nl

Voor iedereen een passende fiets. Van lichtgewicht tot krachtpatser in de bergen. En van e-bike tot sportieve fiets zonder trapondersteuning tot bakfiets. Keuze uit alle fietsen van Gazelle, Sparta, Batavus, Cube, Bulls, Union, Cortina, Pegasus, Trek, Kalkhoff, Koga, Babboe, Carqon en Lovens. Doe er je voordeel mee!

Login en ontvang direct de kortingslink.

Jouw voordeel

Bij Collectief Voordeel koop je een fiets altijd goedkoper dan direct via Fietsvoordeelshop.nl. Bovendien krijg je bij aankoop van een e-bike een gratis Abus kettingslot cadeau t.w.v. €54,95.

Fietsvoordeelshop.nl combineert het beste van twee werelden. Vind een uitgebreid aanbod aan A-merk fietsen in de speciale Fietswebshop. Daarnaast hebben ze meer dan 25 fietsenwinkels met werkplaatsen in heel Nederland, waar je op je gemak fietsen kan uitproberen en vakkundig advies krijgt. En waar je altijd terecht kan voor onderhoud. Is er geen winkel bij je in de buurt? Dan komt de servicebus bij je langs. Makkelijk toch? Zo helpt Fietsvoordeelshop.nl heel Nederland lekker te fietsen!

In de Fietswebshop voor Collectief Voordeel staan alle fietsen met bijbehorende prijzen en de actuele beschikbaarheid. Je kan dus zelf zien of je fiets op voorraad is en hoe scherp het voordeel is op de fiets van je keuze.

De enige voorwaarde is dat je de fiets bestelt via de speciale Fietswebshop. Dat kan van achter je laptop, maar uiteraard ook in een van de >25 winkels in heel Nederland.

Medewerkers in de winkels van Fietsvoordeelshop.nl hebben ook toegang tot de Fietswebshop en helpen je graag met advies, een proefrit en bestellen van je aanwinst. Daarom is het belangrijk dat je je tijdig kenbaar maakt als deelnemer van Collectief Voordeel. Fietsvoordeelshop.nl kan de korting helaas niet achteraf verrekenen, nadat je fiets is geleverd en gefactureerd.

Contact

Heb je vragen of wil je meer weten over deze actie? Neem contact op met Fietsvoordeelshop.nl via 085-0717729 of gebruik het contactformulier. Daarnaast ben je ook welkom in deze winkels voor een persoonlijk advies en een proefrit.

Verzilver je korting

 • Klik op de button 'profiteer van de korting' om naar de speciale Fietswebshop te gaan.
 • In deze Fietswebshop is je korting al verrekend.
 • Selecteer de fiets van je wens en bestel. Afrekenen kan direct maar mag ook bij afhalen of bezorgen.

Voorwaarden

 • Altijd goedkoper dan direct via Fietsvoordeelshop.nl.
 • Gratis Abus Kettingslot bij aanschaf van een e-bike, elektrische bakfiets of speed pedelec.
 • 5 jaar garantie op e-bikes met een Bosch of Shimano motor.
 • Veel modellen direct uit eigen voorraad leverbaar.
 • Bestellen gaat via de speciale Fietswebshop of in een van de circa 25 winkels in heel Nederland. Bij het bestellen van een fiets in een winkel dien je je tijdig kenbaar te maken als deelnemer aan Collectief Voordeel. Fietsvoordeelshop.nl kan de korting helaas niet achteraf verrekenen, nadat je fiets is geleverd en gefactureerd.
 • Gratis en rijklare aflevering aan huis.
 • Betalen bij bezorging of in de winkel.
 • Het voordeel is niet in te wisselen tegen contanten.