Veelgestelde vragen bij Collectief Voordeel

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je het antwoord op veel voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@collectief-voordeel.nl. We proberen je mail binnen twee werkdagen te beantwoorden. 

Je vindt je inlogcode op één van de volgende manieren:

1) Via de app van jouw zorgverzekeraar VGZ zorg app, VGZbewuzt app , IZA zorg app, IZZ zorgverzekering app of UMC zorg app.

a. Ga naar de app van jouw zorgverzekering en log in
b. Ga naar tabblad `Verzekering` en kies voor `Polis`
c. Klik op ‘Bekijk alle extra’s via de werkgever’
d. Ga naar ‘Korting op gezondheidsproducten’
e. Je komt nu op de pagina waar je de unieke inlogcode vindt. Hiermee log je in op collectief-voordeel.nl en krijg je toegang tot alle kortingscodes.

2) De unieke inlogcode krijg je ook als er in de nieuwsbrief van jouw zorgverzekeraar een product wordt aangeboden.

Wat vervelend! Om in te kunnen loggen op de website van Collectief Voordeel heb je een inlogcode nodig. Weet je niet waar je de inlogcode kunt vinden? Kijk dan bij het antwoord op de vraag ‘Waar vind ik mijn inlogcode’.  

Krijg je een foutmelding bij het inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@collectief-voordeel.nl.

  • Inlogcode: Met de inlogcode krijg je toegang tot de website van Collectief Voordeel. Hier vind je alle producten met korting.

  • Kortingscode: Deze code gebruik je om de korting te verzilveren op de website van de voordeelaanbieder. De kortingscode vind je bij het product.

Je profiteert van deze voordelen als je een collectieve zorgverzekering hebt via je werkgever bij VGZ, VGZbewuzt, IZA, IZZ Zorgverzekering door VGZ of UMC Zorgverzekering. Maar ook alle gezinsleden die op jouw verzekeringspolis staan krijgen korting op de producten via Collectief Voordeel.

Dit gaat in 2 stappen.

1. Eerst log je in op de pagina van Collectief Voordeel met de inlogcode die je hebt ontvangen.

2. Vervolgens zie je op de pagina van elke voordeelaanbieder hoe je de korting kunt verkrijgen. Dit kan op twee verschillende manieren zijn:

  • Met een kortingscode die je verzilverd op de website van de voordeelaanbieder.
  • Via een speciale website waarop alle producten al in de voordelige prijs getoond worden.  

Wij hebben met alle voordeelaanbieders van Collectief Voordeel afspraken gemaakt. Hiermee hebben alle collectief verzekerden van VGZ, IZA, IZZ Zorgverzekering door VGZ en UMC Zorgverzekering (onder voorwaarden en tijdens de looptijd) recht op het voordeel. Heb je toch problemen hebben bij het verkrijgen van het voordeel? Stuur dan een e-mail naar info@collectief-voordeel.nl

Nee. Collectief Voordeel verzamelt geen persoonsgegevens en deelt daarmee ook geen persoonsgegevens met voordeelaanbieders. Voordeelaanbieders krijgen alleen je gegevens als je die zelf deelt bij de aankoop van jouw gekozen product.

Coöperatie VGZ (VGZ, VGZbewuzt, IZA, IZZ Zorgverzekering door VGZ of UMC Zorgverzekering) vindt het belangrijk dat jij aan je gezondheid kunt werken en helpt je daar graag bij. Daarom heeft Coöperatie VGZ met Collectief Voordeel een aantal voordeelaanbieders geselecteerd die jou korting kunnen geven op producten. Deze producten helpen om meer te bewegen, gezonder te eten of zijn goed voor je mentale gezondheid. Coöperatie VGZ verkoopt en levert deze producten niet zelf, dat doen de voordeelaanbieders. De korting wordt door hen aangeboden en heeft dus geen invloed op de premie van je zorgverzekering. 

Voor alle vragen en opmerkingen over het product kun je terecht bij de gekozen voordeelaanbieder. De contactgegevens vind je op de pagina van het voordeel.

Jazeker. Je kunt de kortingscodes in de looptijd van het voordeel zo vaak gebruiken als je wilt. Tijdens de looptijd kan een kortingscode veranderen. De juiste kortingscodes vind je altijd op collectief-voordeel.nl.

Jazeker. Je kunt volop profiteren van alle voordelen via Collectief Voordeel. Per voordeel gelden er nog wel enkele voorwaarden. Kijk op de pagina van de voordeelaanbieder welke dat zijn.

Je kunt zo lang als het voordeel loopt gebruik maken van de korting. De looptijd kun je vinden op de pagina van het gekozen voordeel.

Jij, maar ook alle gezinsleden op je verzekeringspolis krijgen korting op de producten van Collectief Voordeel.

We vinden het fijn om te horen wat je van Collectief Voordeel vindt. Daarmee kunnen we onze dienstverlening weer verbeteren. Je kunt jouw opmerkingen doorgeven via info@collectief-voordeel.nl.

Heb je een vraag over een specifiek voordeel? Neem dan contact op met de voordeelaanbieder. Deze contactgegevens vind je op de pagina van het voordeel.

Heb je een vraag over je zorgverzekering? Neem dan contact op met de klantenservice van jouw zorgverzekering. 

VGZ
VGZbewuzt
IZA
IZZ Zorgverzekering door VGZ
UMC Zorgverzekering 

Heb je een vraag over Collectief Voordeel die niet hierboven staat? Neem dan contact met ons op via info@collectief-voordeel.nl. We proberen je mail binnen twee werkdagen te beantwoorden.