Collectief Voordeel

Over Collectief Voordeel

Over Collectief Voordeel

Voordelen die je helpen om gezonder te leven, dat is waar Collectief Voordeel om draait! Als collectief verzekerde bij VGZ, VGZbewuzt, IZA, IZZ zorgverzekering door VGZ en UMC Zorgverzekering profiteer je van alle voordelen op deze website. Benieuwd hoe je hiervan gebruik maakt? Lees hieronder verder.

Inloggen

Je maakt gebruik van de voordelen door met een code in te loggen op Collectief Voordeel. Deze inlogcode vind je op één van de volgende manieren:

1) Via de app van jouw zorgverzekeraar VGZ zorg app, VGZbewuzt, IZA zorg app, IZZ zorgverzekering of UMC zorg
a. Log in in de app van jouw zorgverzekering
b. Ga naar Verzekering en kies voor Polis
c. Klik op ‘Bekijk alle extra’s via de werkgever’
d. Ga naar ‘Korting op gezondheidsproducten’
e. Je komt nu op de pagina waar je de unieke inlogcode vindt. Hiermee log je in op collectief-voordeel.nl en krijg je toegang tot alle kortingscodes.

2) De unieke inlogcode vind je ook in een nieuwsbrief van jouw zorgverzekeraar bij de aangeboden korting.

Na het inloggen zie je per voordeel hoe je deze kunt verkrijgen. Dit is bijvoorbeeld door een kortingscode te verzilveren op de website van de voordeelaanbieder of door naar een speciale landingspagina op de website van de voordeelaanbieder te gaan.

De voordelen

De voordelen op Collectief Voordeel ondersteunen je bij een gezonde leefstijl. Het zijn producten waarmee je zelf aan de slag kunt met gezonder eten, meer bewegen of met je mentale gezondheid.

Contact

Heb je een vraag over Collectief Voordeel? Kijk dan eerst bij de Veelgestelde Vragen.

Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@collectief-voordeel.nl

En heb je vragen over je zorgverzekering? Neem dan contact op met de klantenservice van VGZ, VGZbewuzt, IZA, IZZ zorgverzekering door VGZ of UMC Zorgverzekering.

VGZ
VGZbewuzt
IZA
IZZ Zorgverzekering door VGZ
UMC Zorgverzekering 

Algemene voorwaarden
  • Collectief Voordeel is niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect, die voortvloeit uit, of op enige andere wijze verband houdt met aangeschafte producten/diensten bij een van de voordeelaanbieders.
  • Collectief Voordeel verzamelt geen persoonsgegevens. De enige manier waarop Collectief Voordeel aan jouw persoonsgegevens komt is wanneer je zelf mailt naar de servicelijn info@collectief-voordeel.nl. De mails in deze inbox zullen voor een periode van maximaal een half jaar worden bewaard. De gegevens zullen niet apart worden opgeslagen en zullen bovendien ook niet aan derden worden verstrekt.
  • De servicelijn info@collectief-voordeel.nl dient er enkel toe om de betreffende persoon te helpen met een vraag of verzoek.  
  • Collectief Voordeel behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden tussentijds eenzijdig te wijzigen.
  • Door gebruik te maken van de voordelen op Collectief Voordeel, verklaar je je bekend en akkoord met deze voorwaarden.